Karriär

Vill du bli en av oss?

Vår verksamhet expanderar och vi behöver förstärka bemanningen på vårt kontor i Karlstad. För närvarande söker vi advokater och biträdande jurister med brinnande intresse för affärsjuridik och som inspireras av utmaningen att vara med att fortsätta bygga en framgångsrik advokatbyrå.

Hos oss får du kollegor som gärna delar med sig av sin kompetens och erfarenhet, vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas inom juridiken.

Våra uppdrag varierar i omfattning och storlek och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Det är även viktigt att du trivs att arbeta med frågor över hela det affärsjuridiska fältet. Då du snabbt kommer att ha direktkontakt med såväl klienter som motparter är det också viktigt att du har god kommunikationsförmåga, är prestigelös samt obehindrat kan arbeta på både svenska och engelska.

Vi söker dig med juristexamen (jur.kand.) och som är nyutexaminerad eller har något eller några års relevant arbetslivserfarenhet. Du skall ha goda betyg och i förekommande fall goda vitsord från tidigare anställningar. Notarietjänstgöring är särskilt meriterande liksom tidigare arbete på advokatbyrå. Vidare är du noggrann med en mycket god analytisk förmåga, är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift är utrustad med förmåga och vilja att arbeta i högt tempo när så krävs. Som person är du ansvarstagande, driven och engagerad.

Om du är rätt person för oss kan vi erbjuda dig en möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med kunniga och trevliga kollegor på en framgångsrik advokatbyrå.

Ansökan

Vi tar tacksamt emot dina ansökningshandlingar inklusive betyg och relevanta intyg via e-mail: katarina.karlsson@allians.se

Sista ansökningsdag 20 mars 2019. Vi går igenom ansökningar löpande.

Tillträde enligt överenskommelse.