Aktuellt

Vår verksamhet expanderar och vi behöver förstärka bemanningen på vårt kontor i Karlstad

För närvarande söker vi en biträdande jurist med brinnande intresse för affärsjuridik och som inspireras av utmaningen att vara med att fortsätta bygga en framgångsrik advokatbyrå.
Som biträdande jurist kommer du att i nära samarbete med någon av våra advokater arbeta med rättsutredningar, biträda i förhandlingar, upprätta inlagor, avtal och liknande uppgifter. Hos oss får du kollegor som gärna delar med sig av sin kompetens och erfarenhet, vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas inom juridiken.
Våra uppdrag varierar i omfattning och storlek och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Det är även viktigt att du trivs att arbeta med frågor över hela det affärsjuridiska fältet. Då du snabbt kommer att ha direktkontakt med såväl klienter som motparter är det också viktigt att du har god kommunikationsförmåga, är prestigelös samt obehindrat kan arbeta på både svenska och engelska.
Vi söker dig med juristexamen (jur.kand. motsv.) och som är nyutexaminerad eller har något eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Du skall ha goda betyg och i förekommande fall goda vitsord från tidigare anställningar. Notarietjänstgöring är särskilt meriterande liksom tidigare arbete med affärsjuridik. Vidare är du noggrann med en mycket god analytisk förmåga, är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift är utrustad med förmåga och vilja att arbeta i högt tempo när så krävs. Som person är du ansvarstagande, driven och engagerad.
Om du är rätt person för oss kan vi erbjuda dig en möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med kunniga och trevliga kollegor på en framgångsrik advokatbyrå.
Ansökan
Vi tar tacksamt emot dina ansökningshandlingar inklusive betyg och relevanta intyg via e-mail:
madeleine.zetterberg-karlen.@allians.se
Vi går igenom ansökningar löpande.
Tillträde enligt överenskommelse.